Butora

Butora

BUTORA er koreansk og betyder udholdenhed og målbevidsthed (determination). Ordet bliver brugt af klatrere og bouldere, når man opmuntrende vil sige ”Go for it” eller ”Stick it”

 

1-12 of 19
Butora Climbing Socks strømper til klatring
NOK 69,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/p/u/purple_text_logo.jpeg
NOK 199,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/l/i/lime_word__text_logo.jpeg
NOK 199,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/r/e/red_2__text_logo.jpeg
NOK 199,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/o/r/orange_word__text_logo.jpeg
NOK 199,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/k/a/kalkpose_blue_text_logo_2.jpg
NOK 199,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/b/l/blue__symbol_logo.jpeg
NOK 199,00
Udsalg
Klatresko markless utleiesko
Nu NOK 514,71
Vanlig pris: NOK 849,00
Butora Brava sko til klatring for barn
NOK 549,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/k/l/klatresko_brava-blue-side-profile_1.jpg
NOK 549,00
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/k/l/klatresko_butora_sen_grey.jpg
NOK 799,00
Lys grå begynder klatresko fra Butora
NOK 799,00
1-12 of 19

BUTORA [Boo-tore-ah]

For nogen er klatring en hobby eller en sport. For mange er det en livsstil. For Butora er klatring en kultur af klatrere, der udfordrer dem selv på hver eneste tur, hvert eneste pitch og hvert eneste problem. For Burora handler klatring om at lære at overvinde udfordringer og at udvikle en form for robusthed både fysisk og mentalt, som kan overføres til hverdagslivet. Som klatrer er man en del af noget, der er større end een selv. Med Butoras mindsæt kan du skabe positive forandringer for dig selv og for verden omkring dig. Det er grundtanken bag Butora, og det er den idé de vil videreføre og implementere til deres design af klatresko.

Folkene bag Butora har mødt hinanden i klatremiljøet. Deres oplevelse er, at de selv og alle andre klatrere i alt for lang tid har accepteret, at klatresko kun holder en enkelt sæson. Når man som klatrer ikke bryder sammen eller giver op, hvorfor skal klatreskoene så gøre det! Den udfordring satte folkene bag Butora sig for at overvinde. Derfor designer de klatresko, der giver dem følelsen af komfort, styrke, præcision og ydeevne – og ikke en følelse af smerte. Den følelse og oplevelse med klatresko ønsker de at dele med hele klatreverdenen. De er dedikerede og målsat på, at du også køber dit næste par klatresko fra Butora, fordi du både har oplevet, at de første par holdt rigtigt længe og fordi du har haft en oplevelse af så høj komfort, at du nærmest er vokset samme med dine klatresko.

Når du skal vælge Butora skostørrelse
Butora anbefaler, at du vælger en halv størrelse større end dine hverdagssko, når du køber: Endeavor, Altura og Mantra
Til Acro anfefaler de, at du vælger samme størrelse som dine hverdagssko, dog kan du gå en halv størrelse ned, hvis du skal have en helt tight boulderingsko.

ECO-friendly 100% Hemp
Butora anvender 100% hamp som linning i flere af deres modeller. Det vil fremgå af et lille "ECO-friendly 100% Hemp"-logo. Hampen hjælper skoen med at bevare formen længere og desuden reducerer den lugten fra klatreskoene.