Barn og klatring

Du kan ganske enkelt lage en spennende klatrevegg til ditt barn ved å følge noen simple skritt. Vi har alt du skulle ha bruk for, og rådgir gjerne om monteringen. Skriv til oss for et uforpliktende tilbud, eller sjekk vår utfyllende FAQ-seksjon for vanlige spørsmål, samt tips og triks til akkurat din vegg. Klatrevegger er perfekte både i barnehager og hjemme!

1-12 of 15
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/g/s/gsc-139-200.png
NOK 699,00
Store jugs klatresten til klatring
NOK 749,00
Klettergriffe fur kindern
NOK 499,00
medium climbing holds
NOK 499,00
blå
NOK 499,00
SAM helkroppssele til barn fra Skylotec
NOK 649,00
Kan du klatre et regnestykke?
NOK 1 599,00
1-12 of 15

Klatrevægge til børn, motorisk udvikling

Børn er født til at klatre og de er vilde med det. Det adrenalinkick man får, når man er "højt oppe", kender de fleste - også voksne. Ved at bygge en klatrevæg kan barnet træne bevægelserne igen og igen. Klatring fordrer koordination mellem arme, ben, mave og rygmuskulatur.

Gubbies er specialiseret i udstyr til klatrevægge. Derfor ser vi det som en helt naturlig ting at rådgive i forbindelse med indretning af motorikrum, puderum og legepladser. Mange institutioner, børnehaver, fritidsklubber og SFO'er bygger deres egen klatrevæg.

Vi rådgiver omkring det helt rigtige valg af greb samt materialer til konstruktionen af en klatrevæg. Vi leverer ibrugtagningsklare klatrevægge samt materialerne, hvis i selv ønsker at skrue væggen op. En Gubbies klatrevæg lever op til gældende standarder, DS/EN 1176, DS/EN 1177 og DS 1500.

Kontakt os på vores info@gubbies.com for rådgivning samt et uforpligtende tilbud