Ekspressslynge til klatring 6 stk.

Flere visninger

FLINT Ekspressslynge Dyneema 6 stk. Ekspressslynger til klatring

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: Snart på lager

899,00 kr

FLINT Ekspressslynge Dyneema 6 stk.


Pakke med seks ekspresslynger, bestående av 2 stk Skylotec FLINT wiregate-karabinere og en 11 cm Skylotec X-Press dyneema slynge. Et opplagt valg for deg som vil spare vekt.

Detaljer

FLINT Ekspressslynge Dyneema 6 stk.

To av Skylotecs nyeste versjon av FLINT-karabineren, kombinert med en 11cm Dyneema slynge. Resultatet er en ekstremt lett, solid, og smidig ekspresslynge. Med wire gate i begge ender er den enda lettere å bruke enn sine søskenslynger med rette og buede gates i hver sin ende. Med denne slyngen har det i virkeligheten ikke noe å si hvilken ende du klipper inn i ankeret og hvilken ende du klipper tauet inn i - de er like. Dermed slipper du å tenke på å ta rett side inn når du står i veggen og svetter på hendene. 

Dyneema er et materiale med en meget høy styrke til vekt ratio, og slyngen kan derfor være tynnere enn en alminnelig polyamidslynge. Med dyneema sparer du viktig vektsom på vei opp en krevende vegg. Der vekt er viktig er denne slyngen et oplagt valg.

Optimalisert for vekt, slitetyrke og brukervennlighet er disse karabinerne egnet til såvel alpin klatring som sportsklatring. Med 12 av disse kommer du opp det meste av sportsruter både inne og ute. 

Ytterligere spesifikasjoner:

FLINT Krabinkrok:
Bruddstyrke, på langs: 24 kN
Bruddstyrke, på tvers: 8 kN
Bruddstyrke, åpen: 10 kN
Størrelse: 100 x 62 mm
Vekt: 0,05 kg
Materiale: Aluminium

X-press Dyneemaslynge:
Bruddstyrke: 22kN
Lengde: 11 cm
Vekt: 5 g
Materiale: Dyneema

899,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: FLINT EXPRESS Dyneema 6 stk.

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Ingen spørgsmål