FLINT EXPRESS Dyneema

FLINT EXPRESS Dyneema
Letvægts ekspressslynge
2 stk Skylotec FLINT wiregate-karabinhager
Skylotec X-Press dyneema slynge
Et oplagt valg for dig, som vil spare vægt

dkk169.00
Beskrivelse

Details

FLINT EXPRESS Dyneema

Ekspressslynge til den dedikerede klatrer. To af Skylotecs nyeste Flint karabiner kombineret med en dyneemaslynge. Resultatat er en ekstremt let, solid og smidig ekspressslynge. Med wire-gate i begge ender bliver slyngen lettere, men du kan stadig kende forskel på, hvilken ende du skal klippe i ankret og hvilken karabin, der skal klippes i rebet. Karabinerne er henholdsvis grå og orange. Den grå karabin skal klippes i ankret på væggen og den orange karabin skal klippes i rebet. En gummimanchet sikrer nemlig, at den orange karabin ikke glider rundt i slyngen. 

Dyneema er et materiale med en meget høj styrke/vægt ratio, og slyngen kan derfor være tyndere end en almindelig polyamidslynge. Med dyneema sparer du således på den vægt, som du bærer op ad den krævende væg. Hvor vægtoptimering er vigtig, er denne slynge et oplagt valg.

Optimeret i forhold til både vægt, slidstyrke og brugervenlighed er de tilhørende FLINT-karabiner velegnet til både alpin klatring og sportsklatring. Med 12 stk FLINT EXPRESS dyneema slynger kommer du op ad de fleste sportsruter både inde og ude. Se også pakken med seks slynger.

Yderligere specifikationer:

FLINT Krabinhage:
Brudstyrke, på langs: 24 kN
Brudstyrke, på tværs: 8 kN
Brudstyrke, åben: 10 kN
Størrelse: 100 x 62 mm
Vægt: 0,05 kg
Materiale: Aluminium

X-press Dyneemaslynge:
Brudstyrke: 22kN
Længde: 11 cm eller 16 cm
Vægt: 5 g
Materiale: Dyneema

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ