Crimp Oil Muscle Care 50 ml

Crimp Oil Muscle Care
50 ml massageolie til ømme muskler, sener og led
Specialudviklet til klatrere


dkk149.00
Beskrivelse

Details

Pulley skader

Crimp Oil Muscle Care 50 ml

Crimp Oil er den første 100 % naturlige blanding af essentielle olier lavet specielt til klatrere. Den lindrer trætte muskler og ømme sener og led. Crimp Oil afhjælper de skader, man kan få fra klatring. 

Grundingrediensen i Crimp Oil er vindruekerneolie. Vindruekerneoilie har et højt indhold af Omega-6 og E-vitamin. Det størkner ikke og er velegnet som massageoilie fordi det let trænger ind i huden.

Øvrige igrediencer i Crimp Oil Muscle Care: Petitgrain, Atlas-Ceder, Cypres, Rosmarin, Lemon Eucalyptus, Wintergreen, Niaouli, Cajeput, Turpentine og Mesdowsweet.

Sådan bruger du Crimp Oil

Før klatring: 5-6 dråber Crimp Oil påføres de sårbare fingre inden selve opvarmningen. Fingrene masseres i 5-10 min så de virksomme stoffer kan nå at trænge ind. Vask derefter hænderne inden du begynder opvarmning og klatring

Efter klatring: Uanset om du er en boulder eller ruteklatre er det vigtigt med nogle gode vaner og rutiner, der kan hjælpe med at passe godt på dine fingre. Påfør 20 dråber Crimp Oil og gnub olien grundigt ind på alle fingre. Både massagen og olien medvirker til at spændte og overanstrengte fingre igen kan slappe af. Samme fremgangsmåde kan benyttes på underarmene, der let syrer til under ruteklatring.

Læs før brug: Inden du tager Crimp Oil i brug anbefaler vi at du påfører et par testdråber på indersiden af dit håndled. Hvis du ikke oplever nogle gener inden for de næste 24 timer, kan du roligt fortsætte med at bruge Crimp Oil. Kun til udvortes brug.

Crimp Oil er lavet af 100 % naturlige ingredienser. Der er ingen tilsatte farvestoffer, syntetiske dufte, parabener eller konserveringsmidler.

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ