Crimp Oil Arnica 10 ml

Crimp Oil Arnica
Crimp Oil med ekstrakt af blomsten Arnica
Lindrer ømme fingre, sener og led

dkk65.00
Beskrivelse

Details

Hvad er Crimp Oil?

Crimp Oil er en blanding af essentielle olier, specielt fremstillet til klatrere. Uanset om du er skadet eller ej, vil Crimp Oil få dine fingre til at føle sig godt tilpas efter en lang dags klatring. Den lindrer trætte muskler og ømme sener og led. 

Crimp Oil Arnica

Crimp Oil Arnica er en forstærket udgave af Crimp Oil Original. Der er tilsat et ekstrakt af blomsten Arnica. Arnica fremskynder helingsprocessen ved at lede ophobede affaldsstoffer væk fra de skadede områder, hvor olien påføres. Herefter kan oliens rensende og helende egenskaber virke på de berørte områder. Arnica har endvidrere anti-inflamatoriske egenskaber, der afhjælper betændelsestilstande. 

Grundingrediensen i Crimp Oil er vindruekerneolie. Vindruekerneoilie har et højt indhold af Omega-6 og E-vitamin. Det størkner ikke og er velegnet som massageoilie fordi det let trænger ind i huden.

Sådan bruger du Crimp Oil Original

Før klatring: 5-6 dråber Crimp Oil påføres de sårbare fingre inden selve opvarmningen. Fingrene masseres i 5-10 min så de virksomme stoffer kan nå at trænge ind. Vask derefter hænderne inden du begynder opvarmning og klatring

Efter klatring: Uanset om du er en boulder eller ruteklatre er det vigtigt med nogle gode vaner og rutiner, der kan hjælpe med at passe godt på dine fingre. Påfør 20 dråber Crimp Oil og gnub olien grundigt ind på alle fingre. Både massagen og olien medvirker til at spændte og overanstrengte fingre igen kan slappe af. Samme fremgangsmåde kan benyttes på underarmene, der let syrer til under ruteklatring.

Læs før brug: Inden du tager Crimp Oil i brug anbefaler vi at du påfører et par testdråber på indersiden af dit håndled. Hvis du ikke oplever nogle gener inden for de næste 24 timer, kan du roligt fortsætte med at bruge Crimp Oil. Kun til udvortes brug.

Crimp Oil er lavet af 100 % naturlige ingredienser. Der er ingen tilsatte farvestoffer, syntetiske dufte, parabener eller konserveringsmidler.

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ