Climbskin Hand Cream

CLIMBSKIN Hand Cream 
30 ml håndcreme til slidte klatrefingre
Specialudviklet til klatrere af klatrere
Med Aloe Vera og Shea Butter 

dkk139.00
Beskrivelse

Details

CLIMBSKIN HAND CREAM

Lækker og skånsom håndcreme udviklet af klatrere til klatrere og alle cremens egenskaber er specifikt tilpasset klatrere. Cremen indeholder nogle af de mest regenererende stoffer fra naturen. Cremen er baseret på en kombination af olier og ekstrakter hovedsagligt fra disse 8 forskellige planter: Hyben, Aloe Vera, Vrietorn olie, Shea Butter, Aquilles Millenfolium, tinktur af Benzoin, Centella Asiatica og Dragon's Blood.    

Cremen er ikke baseret på voks, og trænger derfor let ind i huden og beskytter den. Indeholder ingen kunstige farver eller parfumer og bæredygtighed er tænkt ind i hele produktionsprocessen. Produktet er ikke testet på dyr. 

Sådan bruger du CLIMBSKIN HAND CREAM
Generelt er det vigitgt for alle klatrere at være opmærksom på huden på fingrene og lære hvordan den skal behandles. Du kan sagtens bruge CLIMBSKIN HAND CREAM flere gange om dagen.  

Før klatring: Påfør cremen et par timer inden du skal på væggen eller klippen. Cremen træner let og hurtigt ind i huden, så den ikke opleves fedtet og glat. En 

Efter klatring: Fil løst hud af og vask og tør hænderne grundigt. Cremen påføres nu trinvist - 1 til 2 lag er normalt tilstrækkeligt. Påfør det første lag jævnt, så der ikke efterlades rester af cremen på huden. Lad den trænge ind og gentag påsmøringen. 

I tilfælde af revner i huden kan du påføre et tykt lag på de ødelagte område og lade det trænge ind i 20 minutter inden du smører det ud. Denne procedure kan du gentage op til 3 gange på en dag. 


 

 

 

 

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ