Crimp Oil 30 ml

Be the first to review this product

Tilgængelighed 15 left in stock

Crimp Oil Original
Massageolie til fingrene
100 % naturlige ingredienser
Udviklet specielt til klatrere

€110.00
Beskrivelse

Details

Crimp Oil Original

Uanset om du er skadet eller ej, vil Crimp Oil få dine fingre til at føle sig godt tilpas efter en lang dags klatring. Crimp Oil er den første 100 % naturlige blanding af essentielle olier lavet specielt til klatrere. Den lindrer trætte muskler og ømme sener og led. Crimp Oil afhjælper de skader, man kan få fra klatring. 

Grundingrediensen i Crimp Oil er vindruekerneolie. Vindruekerneoilie har et højt indhold af Omega-6 og E-vitamin. Det størkner ikke og er velegnet som massageoilie fordi det let trænger ind i huden.

Sådan bruger du Crimp Oil Original

Før klatring: 5-6 dråber Crimp Oil påføres de sårbare fingre inden selve opvarmningen. Fingrene masseres i 5-10 min så de virksomme stoffer kan nå at trænge ind. Vask derefter hænderne inden du begynder opvarmning og klatring

Efter klatring: Uanset om du er en boulder eller ruteklatre er det vigtigt med nogle gode vaner og rutiner, der kan hjælpe med at passe godt på dine fingre. Påfør 20 dråber Crimp Oil og gnub olien grundigt ind på alle fingre. Både massagen og olien medvirker til at spændte og overanstrengte fingre igen kan slappe af. Samme fremgangsmåde kan benyttes på underarmene, der let syrer til under ruteklatring.

Læs før brug: Inden du tager Crimp Oil i brug anbefaler vi at du påfører et par testdråber på indersiden af dit håndled. Hvis du ikke oplever nogle gener inden for de næste 24 timer, kan du roligt fortsætte med at bruge Crimp Oil. Kun til udvortes brug.

Crimp Oil er lavet af 100 % naturlige ingredienser. Der er ingen tilsatte farvestoffer, syntetiske dufte, parabener eller konserveringsmidler.

Reviews

Make a product review about this productView more

FAQ

Product Questions

No related questions or answers for this product. Please view our full FAQ.