Auto belay max 12 meter

Be the first to review this product

Tilgængelighed 4 left in stock

AUTOBELAY MAX 12 meter
Autobelay til selvsikring ved klatring på klatrevæg
Skal kun serviceres 1 gang årligt
Vi servicerer den på stedet

Ring til Gubbies på 40124263 for yderligere information


€21,499.00
Beskrivelse

Details

AUTOBELAY MAX 12 meter - automatisk sikring på klatrevæg

Autobelayen muliggøre klatring uden en sikringsmakker. Man klipper sig ganske simpelt ind i en karabin for enden af wireren, hvorefter man kan starte med at klatre op ad klatrevæggen. Når man bliver træt i armene og slipper, falder eller springer af bremser autobelayen én og man fires langsomt til jorden /gulvet. Dette gøres i en langsom og kontrolleret bevægelse.

En Autobelay kan være en super "trænings makker", hvis man f.eks. ønsker at træne mængdetræning i klatreklubben. Den fungerer rigtig godt i mere kommercielle sammenhænge, hvor der er behov for at optimere på udnyttelsen af mandskab.

Sikringsrebet på autobelayen er udført som reb der giver en blød og behagelig nedfirring og er "varm" at gribe om (i modsætning til stålwirer). Ønskes en specifik længde af reb kan vi montere reb i autobelayen lige fra 6 - 12 meter. Ønskes en autobelay, der kan fungere på endnnu højere faciliteter, så se her: AUTOBELAY MAX 33 meter

Sikkerhedsgodkendelser

Autobelayen kaldes også en sportsdescender og er producret i England. Den er godkendt under den europæiske Unions Direktiv DS/EN 341 “Personal protection equipment against falls from a height – Descender devices”

Servicering

I forhold til servicering skal der foretages en årlig gennemgang af faldsikringsudstyret. Hos Gubbies er vi selv i stand til at yde denne service. Vi kommer til jer og servicerer udstyret på stedet. På den måde undgår I lange perioder, hvor autobelayen ikke kører, fordi den er sendt til service. Fra den dag I anskaffer en autobelay bliver den logget i vores system med det unikke produktionsnummer den har. Vi holder således styr på, hvornår den skal serviceres og vil kontakte jer 1 måned inden denne dato indtræffer.

Ønsker du at se en autobelay i aktion, tager vi jer gerne med ud og præsenterer vores autobelay. Ring og få en snak omkring mulighederne i netop jeres tilfælde.

Reviews

Make a product review about this productView more

FAQ

Product Questions

No related questions or answers for this product. Please view our full FAQ.