Fragt og levering

Alle ordre bliver afsendt så hurtigt som muligt

Ordre, der er lagt inden kl 14.00, bliver behandlet og afsendt samme dag. Øvrige ordrer bliver behandlet og afsendt den efterfølgende dag. I de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, sender vi dig en mail med oplysninger om, hvornår ordren forventes afsendt.

Vi benytter PostDanmark som logistikleverandør og leveringstiden er typisk 1-2 hverdage. Er du ikke hjemme, vil pakken blive lagt til afhentning på nærmeste posthus. Sker dette vil der blive lagt en pakkeblanket i din postkasse eller brevsprække. Du har også mulighed for at få din pakke leveret på en alternativ adresse, f.eks. din arbejdeplads eller døgnposten. 

Fragtprisen varierer afhængig af pakkens vægt og størrelse. Du har også mulighed for selv at afhente pakken på vores adresse.

 

Miljøvenligpakning

Emballage og pakning af varer

Hos gubbies gør vi, hvad vi kan for at bidrage til et bedre miljø. Derfor benytter vi genbrugskasser til at sende langt de fleste af vores produkter. Det betyder at pakkerne vi sender afsted ikke altid er helt regulere eller "flotte". På miljøvenlig pakning kan du læse mere om konceptet og nogle af de tiltag vi har gjort os hos gubbies. 

Volumer/Makroer

Leveringstiden på volumener kan variere fra 2 til 6 uger. Den lange leveringstid skyldes, at hver enkelt volumen bliver produceret specifikt efter dine farveønsker. Vores volumener bliver lavet af vores samarbejdspartner Usteto i Bulgarien.

Ofte har vi et fint udvalg af volumener på vores lager i Danmark, og på dem er leveringstiden blot 1-2 hverdage. Du er meget velkommen til at skrive eller ringe og forhøre dig om, hvilke volumener vi har har.

Færøerne, Island og Grønland

Vi vælger billigste fragtmulighed for dig, "Parcel Economy". Pakker sendes med skib. Særligt for Grønland: HUSK! Pakkerne skal indleveres senest 1 uge før skibsafgang, og skibe sejler kun, hvis is- og vejrforholdene tillader det, og godsmængden er tilstrækkelig. Når pakker ikke kan sejles, bliver de transporteret med fly fra Nuuk (Domestic Air). Når der ikke er skibsafgange inden for en måned efter indlevering betales for Domestic Air. Du vil som kunde skulle dække de ekstra fragtomkostninger. Fri fragt ved køb for et minimumsbeløb er ikke gældende ved levering til Færøerne, Island og Grønland.

Volumer/Makroer og lignende store emner: Vælg "Henter selv" ved Checkout. Hvorefter vi indhenter tilbud på levering. Du er selv ansvarlig for at få afregnet moms og andre toldafgifter med de lokale toldmyndigheder.

Sverige og Finland

Vi benytter "Privatpakker uden omdeling". En fællesnordisk pakkeløsning. Det betyder at dine varer er fremme inden for få dage. Fri fragt ved køb for et minimumsbeløb er ikke gældende ved levering til Sverige og Finland.

Volumer/Makroer og lignende store emner: Vælg "Henter selv" ved Checkout. Hvorefter vi indhenter tilbud på levering. 

Norge

Ved bestilling og levering til Norge henviser vi til vår norske side, www.gubbies.no.