Tripple Flipper Crash pad

Flere visninger

TRIPPLE FLIPPER Crash Pad til boulderingLagerstatus: På lager

2.299,00 kr

TRIPPLE FLIPPER Crash Pad
Crashpad til bouldering
Stor sikkerhedszone

Detaljer

TRIPPLE FLIPPER Crash Pad

TRIPPLE FLIPPER består af tre paneler og dækker et areal på ikke mindre end 195x100 cm, og selv ved "highball" bouldering giver den dig en stor sikkerhedszone. De 11 cm fyld er lavet af PE skum i tre lag, der er sammensat så du selv i meget klippefyldt terræn får en blød landing.

TRIPPLE FLIPPER er den største crash pad i FLIPPER familien. Den er udstyret med et ekstra håndtag over skulderremmene, så den let løftes op på ryggen inden afgang. Endvidere er den forsynet med to trekantede stykker materiale, der dækket det nederste hjørne af crash padden, når du transporterer den. Det sikrer, at de ting (sko, kalk mm), som du stikker ind i crash padden, ikke falder ud under transport. Der er tænkt på alle detaljer og kvaliteten er super høj.

Yderligere specifikationer:
Fyld: højkvalitets PE skum i tre lag - 3/6/2 cm
Størrelse lukket: 65x100x33 cm
Størrelse åben: 195x100x11 cm
Vægt: 8,4 kg
Yderbeklædning: CORDURA®
STRAPPIT system: Let fastgørelsessystem til andre crash pads
Håndtag og spændelås: Duraflex®
Lynlås: YKK®

2.299,00 kr

Multifunktionel og behagelig

Bedømt af Isabella Nyhuus - Indsendt den 12/10/17
I sommerferien var jeg på camping med min familie. Flipp crashpadden var med hele vejen fra Danmark til Frankrig og derefter videre til Magic Woods i Schweiz. I Frankrig brugte min familie og jeg crashpadden som bord, både i og udenfor teltet. Vi brugte den også til at sole os på og sove på, og jeg endte med at kalde den multifunktionel. Det er den nemlig virkelig. Vi endte med at være så glade for at have taget den med.
Den er lidt stor at have med i bilen, men den passede lige ind i bagagerummet, hvis vi lagde det midterste sæde ned. Den crashpad jeg har, er Tripple Flipper, så hvis man har et normalt størrelses bagagerum og ikke kan lægge sæderne ned i bilen, kan man bare købe en Double Flipper som er lidt mindre.
Hvis du overvejer at købe en af Flipp crashpadsne, vil jeg ikke anbefale at købe Tripple Flipper hvis du ikke er så stor. For mig fungerede det lige, og jeg vejer mellem 50-60 kilo. Hvis man er meget mindre end dette og lavere end 160, er den ikke så god at gå med på ryggen, da den let støder på omgivelserne. Hvis man er meget lille vil en mindre Flipp pad passe bedre. Flipp Crashpadsne er udstyret med stropper, der er justerbare, og er en af de mest behagelige crashpads, jeg har gået med.
I Magic Woods er klippeformationerne meget utilregnelige. Nogle steder finder man spidse flager af klippe, der stikker lodret op. Jeg var derfor virkelig glad for at have min nye og tykke crashpad med. Vi kunne ikke nøjes med de andre slidte pads uden at kunne mærke klippen igennem, så derfor lagde vi Flipp crashpadden oven på de slidte, så vi fik et ekstra sikkert underlag. Af og til klatrede vi dog alligevel kun med Flipp Crashpadden, men det gik også helt fint og vi mærkede ikke nogle optikkende klipper når vi crashede.

Så alt i alt vil jeg give Tripple Flipper 5 stjerner og varmt anbefale den, da den er sikker og praktisk at have med på klatretur.

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TRIPPLE FLIPPER Crash Pad

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Ingen spørgsmål