Træningsbånd i forskellige sværhedsgrader. Flexa træningsbånd til genoptræning eller almindelig styrketræning

Flere visninger

Træningsbånd Flexa

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: På lager

49,00 kr

Træningsbånd Flexa
Længde: 1 meter
Træningselastik fra Flexaband


Vælg farve herunder:
Gul = let
Pink = middel
Lilla = svær
Grøn = Xsvær

* Skal udfyldes

49,00 kr

Detaljer

Træningsbånd Flexa
Med træningsbåndene fra Flexaband har du muligheden for at opvarme og træne mange forskellige muskelgrupper med et simpelt og lille træningsredskab. Træningselastikkerne fåes i forskellige hårdheder som fordeles som beskrevet nedenfor. Elastikkerne kan anvendes både som styrke og som genoptræning eller problemzone træning og er produceret af 100% rent natur latex med høj udvidelseskraft.

Træningsbåndets hårdheder:
Gul = let
Pink = middel
Lilla = svær
Grøn = Xsvær

 

49,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Træningsbånd Flexa

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvad er agonist og antagonist træning?

Agonist og antagonist er to begreber, der bruges om henholdsvis arbejdende og modarbejdende muskler. De arbejdende og de modarbejdende muskler skal helst være lige stærke. Det er derfor vigtigt, at du både træner agonisten og antagonisten.

Styrketræner du for eksempel din overkrop er det vigtigt at træne både kroppen foran og muskulaturen på ryggen, da du ellers risikerer en stærk brystmuskulatur og en svag rygmuskulatur, der kan foranledige rygskader. Manglende antagonisttræning set hos nogle klatrere ved fremskudte skuldre og foroverbøjet kropsholdning.

Det samme gør sig gældende, når du træner fingerstyrke og styke i dine underarme på et hangboard eller lignende. Her risikerer du ensidig agonisttræning. Vær derfor også opmærksom på at træne de modarbejdende muskler.

Bedøm svaret?