Stålkarabin til fastmontering på klatrevæg

Flere visninger

Stålkarabin til fastmontering på klatrevæg

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: På lager

89,00 kr

Stålkarabin til fastmontering på klatrevæg
Stål karabin med wiregate

89,00 kr

Detaljer

Stålkarabin til fastmontering på klatrevæg

PS Keylock Steel Carabiner
Plated Steel
CE certified to 15kn

CE / UIAA certified

89,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Stålkarabin til fastmontering på klatrevæg

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvilke plader skal jeg vælge til min klatrevæg?

Du kan købe færdiglavede klatreplade moduler hos Gubbies. De er klar til brug og enormt lette at arbejde med. Så det er nemt for dig at bygge din egen klatrevæg. Pladerne er fremstillet specifikt til at lave klatrevægge med, og det er nogle af Europas dygtigste vægbyggere, der har udviklet dem.
Så ved at vælge færdiglavede klatreplader får du et kvalitetsprodukt, hvor sikkerheden er i top!

  • Klatrepladerne er lavet af 15 mm birkekrydsfiner af møbelkvalitet (11 lag), og de måler 124,5 x 83 cm (svarende til ca. 1 kvm). Med det format kan man bygge klatrevægge i alle størrelser, og de er til at håndtere ene mand.
  • Overfladebehandlet med slidstærk maling og kvartssand, så pladerne har en perfekt friktionsoverflade.
  • På klatrepladerne er der slået islagsbøsninger på bagsiden (30 stk. pr/kvm). De islagsbøsninger vi anvender er maskinmonterede. Bøsningerne er kraftigere, og der er ingen risiko for, at man kommer til at skubbe islagsbøsningerne ud, hvis man skruer et klatregreb skævt i.   

Bonus info: birketræet er en hurtigt voksende træsort, der i vores nabolande (Baltikum, Finland og Rusland) kontinuerligt bliver genplantet. Udnyttelsen af denne træsort udgør således en minimal belastning for miljøet.

 

Du kan også lave dine egne klatreplader. Du skal bruge 15 mm eller 21 mm krydsfinerplader, som kan købes i forskellige byggemarkeder. Pladerne er rå og måler typisk 125 x 250 cm (ca 3 kvm). Derudover, skal du bruge maling og islagsbøsninger (ca 30 pr/kvm) 

Bedøm svaret?