Rider 3.0 New Skylotec Via Ferrata

Flere visninger

Rider 3.0 New Via Ferrata fra Skylotec

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: På lager

1.899,00 kr

Skylotec Rider 3.0 specifikationer:
Norm: EN 958
Wire diameter: 12-16 mm
Max. åbning: 29 mm
Vægt: 0,95 kg
Størrelse: One Size
Brugers personvægt: 25 til 120 kg
Materialer: aluminium, rustfrit stål og polyamid

Detaljer

Skylotec Rider 3.0

Den længe ventede Rider 3.0 er et fantastisk stykke udstyr. Skylotec har som de eneste designet og produceret et stykke udstyr der helt eliminerer den absolut største fare ved via ferrata. Navnligt faren ved store faktorstyrt.

Som på et almindeligt via ferrata sæt har man to slynger. Forskellen er dog her at den ene karabin er udskiftet med en mekanisk wireklemme der griber/klemmer omkring wiren i tilfælde af fald. På denne måde kan den klatrende undgå at falde langt, og dermed undgå at udsætte kroppen for store krafter (fangryk).

For enden af de to slynger sidder karabinen der skal monteres på klatreselen. Denne karabin er en Skylotec double twistlock, der tilgodeser såvel højre-, som venstrehåndende brugere.

Som et lille vedhæng på Rider 3.0 sidder en lille brik med udskårne halvcirkler der indikerer max. størrelse og min. størrelse på ståwirer hvor Rider 3.0 kan anvendes.

Via ferrata sættet leves med falddæmper der overholder de gældende normer på området. Falddæmperen er en to-trins type der gør det muligt at benytte udstyret af både børn (fra 25kg) til voksne (op til 120kg) En stor fordel på f.eks. udlejningssteder.

Norm: EN 958

1.899,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Rider 3.0 New Skylotec Via Ferrata

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Ingen spørgsmål