Sensa Klatresko

Be the first to review this product

Tilgængelighed 25 pairs in stock

Sensa Pro - Klatresko


Comfort. Innovation. Performance.

€999.00
Beskrivelse

Details

Sensa Bouldersko

Slip-on bouldersko der sidder behageligt og tæt på foden.  Måske en af de lækreste slip-on modeller du finder på markedet.

NFS Toe Cap Technology - I tå-området, som er det sted på en klatresko der slides først er der forstærket med Butora's Neo Fuse gummi. Der er tilføjet en toe cap midtersål for at forlænge holdbarheden og forhindre tæerne at blive presset for langt frem. Toe cap midtersålen stopper ved tåen, for at sikre høj bevægelighed i resten af skoen som er en af fodelene ved at vælge, netop slip-on modeller.
 

På Hælen benttes ligeledes Butora NEO Fuse gummi. Hælen er skabt som en afbalanceret og rund hæl, uden at blive for rund. Det betyder Godt greb ved bevægelser der kræver f.eks heelhook hvior hælen skal blive hængende uafhængig trækretning.


Toe Hooking Strips - Butora tilbyder blødere NEO Fuse gummi til denne del også, da der ikke bliver toe-hooket særligt meget, men når der gør, skal det være bedste mulige friktion / stick. Dette giver også fleksibilitet og skaber god komfort til foden.

Modellen er forholdvis lille i størrelsen og det anbefales derfor at gå 2 størrelser op ift. gadesko. Skoen vil stadig sidde til/stramt.

Reviews

Make a product review about this productView more

FAQ

Product Questions

No related questions or answers for this product. Please view our full FAQ.