Butora Klatresko med individuell tilpasning

Flere visninger

NARSHA ORANGE Wide Fit Klatresko fra ButoraLagerstatus: På lager

1.199,00 kr

NARSHA ORANGE Wide Fit Klatresko
Butoras topmodel for individuelt tilpasset klatring
Præstation og komfort er i højsædet

* Skal udfyldes

1.199,00 kr

Detaljer

NARSHA ORANGE Wide Fit Klatresko

Narsha er Butoras topmodel og den repræsenterer spidsen af innovation inden for klatreskoteknologi. Narsha tager Butoras filosofi om altid at kombinere komfort og præstationsevne til et helt nyt niveau.

Klatreskoen har et nyt, unikt hæl- og kantsystem, som kan strækkes i fire retninger samtidig. Heel-hooks bliver aldrig det samme igen. Med Narsha er det farvel til at hælen glipper. De injektionsstøbte såle er formet til fodbuen. Hælen er 3D støbt. Den nydeligt designede tåboks er speciallavet til toe-hooking. Oversiden af vristen er sprayet med gummi for ekstra friktion. Der findes en indre strop, som styrer balancen mellem komfort og præstation. Stroppen, som er integreret i vristen på skoen, kan strammes for at få en sko, som præsterer på det ypperste, eller løsnes for at få en sko, som er komfortabel hele dagen. Tilpas skoens skarphed til din egen præference.

Vi anbefaler at man går ca. 2 str. op i forhold til dine hverdags sko.

I lighed med alle Butora klatresko er også Narsha lavet med alle Butoras kvalitetsmaterialer:

Højkvalitets læder fra Tyskland
Nylon 66 sting i sømmene
NEO Friktionsgummi

Narsha er ikke designet i en herre- og en damemodel, men efter pasform:
Narsha Orange: Bred pasform
Narsha Blue: Smal pasform

1.199,00 kr

Stiv sko til hård klippe

Bedømt af Nanna - Indsendt den 03/08/17
Overordnet indtryk:
Har indtil videre kun brugt skoen til sportsklatring i Frankenjura (kalksten), hvor jeg var rigtig glad for den stivhed og støtte, som der er i skoen. Den føltes ikke så sensitiv som FiveTen Quantum eller så præcis som Butora Acro, men var fin til små kanter og den hårde klippe, og synes det var let at overføre kraft til foden i skoen. Er ikke så vant til at klatre i stive sko, så det er måske også en tilvænningssag.

Fit:
Har en lav svang, lav hæl og en bred forfod, så har ofte svært ved at finde sko, som jeg synes passer godt både i tåen og i hælen.
Synes at hælen er lidt for stor til min fod (men det synes jeg generelt at klatresko er for mig). Til gengæld bliver den siddende og hælen glider ikke ud.
Forfoden (narsha wide) er lidt bredere end en gennemsnitlig klatresko - i hvert fald bredere end wms miura vs (velcro) og FiveTen VXI. Selvom skoen skulle være en 'bred' model, så var det stadig ikke noget problem at få den til at sidde til over foden for mig, som har en lav svang.

Størrelsessammenligning (alm. sko str. 37-38):
Butora Narsha 37,5 tight fit
Butora Acro 37 tight fit
FiveTen Quantum 37,5 loose fit
FiveTen VXI 37,5 tight fit

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: NARSHA ORANGE Wide Fit Klatresko

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Ingen spørgsmål