La Sportiva Futura Blue Klatresko

Futura Blue fra La Sportiva
Fantastisk og lækker klatresko med La Sportivas P3 forfod
No-edge teknologi

dkk1,299.00
Beskrivelse

Details

La Sportiva Futura Blue Klatresko

La sportivas Futura Blue klatresko er en en semi agressiv sko med et asymmetrisk velcrosystem, der gør klatreskoen hurtig at tage af og på. Snuden på Futura peger nedad, hvilket er med til at give større styrke til storetåen inde i klatreskoen. På hælen og på oversiden af forfoden er klatreskoen forstærket med La Spotivas stærke og meget bløde gummi, der gør både heal- og toe-hooking til en leg. På oversiden af klatreskoens hælkappe sidder to løkker, der gør det let at komme i skoene.

Klatreskoen Futura Blue er udstyret med La Sportivas P3 forfod (Permanent Power Platform). I praksis betyder dette, at kræfterne fra forfodens berøringspunkt mod klatrevæggen eller klippen bliver fordelt ud på det meste af forfodens flade. Dette giver dig langt større styrke i foden og en bedre munlighed for at holde et endnu stærkere spænd.

La Sportiva har desuden på Futura Blue arbejdet med en nyere no-edge teknologi. No-edge adskiller Futuraen fra andre klatresko ved at lade fødderne have en helt tæt kontakt til underlaget / klippen / klatrevæggen. No-edge idéen gør Futuraen til en klatresko, der holder længere før den skal reforsåles. Der er ganske simpelt ikke nogen kant at slide af!

Materialer:
Foring: Ingen
Yder/over: Syet læder med skridsikkert mønster
Midtersål: Laspoflex 1.1 kombineret med P3 systemet
Sål: Vibram XSGrip2 - 3mm
Hurtigt snørresystem

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ