2 kvm. Klatrevæg med 18 sjove klatregreb til børn

Be the first to review this product

Availability: Out of stock

Klatrevæg med 18 klatregreb til børn
Modul klatreplader á 1245 x 830 x 15 mm.
Samlet størrelse klatrevæg: ca 2 kvm
Incl. 18 klatregreb til børn
Bolte til montering medfølger


Leveringstid: 3-4 hverdage

dkk2,649.00

Price as configured dkk2,649.00

Beskrivelse

Details

2 kvadratmeter klatrevæg 18 klatregreb til børn

Klatrevæggen består af 2 klatreplader, der er er klar til opsætning. Klatrepladerne måler hver især 1245 x 830 x 15 mm svarende til ca 1 kvadratmeter pr plade. Der er banket islagsbøsninger/islagsmøtrikker i pladerne, således at klatregrebene er lige til at spænde fast. Der er 30 islagsbøsninger pr kvadratmeter, hvilket giver optimale muligheder for at skure klatreruter med forskellige sværhedsgrader.

Med til de 2 plader følger en pakke med 18 stk farverige klatregreb til børn. Klatregrebene leveres med bolte, klar til montering.

Materiale:
Klatrepladerne er lavet af vandfast birkekrydsfiner med slagfast friktionsoverflade (kvartssand overflade for bedre friktion). Klatrepladerne er malet på alle sider og kan benyttes indendørs.

Da der kan være forskel på, hvordan klatrepladerne skal monteres, afhængig af om det er en murstensvæg, en trævæg, en betonvæg eller en gipsvæg, medfølger ikke skruer til opsætning af klatrepladerne.

Faldunderlag og sikkerhed

Klatrefaciliteter på offentlige steder skal følge legepladsreglementets krav til sikkerhed og faldunderlag. Det er der ikke krav om i private hjem. Det følgende er derfor blot vores anbefalinger til dig, der vil bygge en klatrevæg derhjemme.

1. Byg ikke en klatrevæg højere end 2,5 meter.
2. Sørg for, at der ikke er en radiator eller står møbler lige ved siden af klatrevæggen. 
3. Hav altid en madras liggende under klatrevæggen, som børnene kan hoppe ned og lande blødt på.

Hos Gubbies laver vi skræddersyede specialløsninger til faldunderlag til haller og klatreklubber. RIng eller skriv til os, hvis du er interesseret i at høre mere om de løsninger vi kan tilbyde. Vores Crash Pads kan også være en god løsning til faldunderlag under mindre klatrevægge. 

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ