Rebposer og basistasker til klatreudstyr

Rebposer og basistasker til klatreudstyr

Klatring kan være en udstyrskrævende sport. Uanset om du skal have en rebtaske med underlag eller en rummelig dufflebag med rygsækstropper til alt dit udstyr, så har vi det i den bedste kvalitet.
7 Item(s)
https://www.gubbies.com/media/catalog/product/d/u/dufflebag-orange.jpg
dkk625.00

https://www.gubbies.com/media/catalog/product/d/u/dufflebag_sort_1.jpg
dkk699.00

https://www.gubbies.com/media/catalog/product/s/k/skylotec-drybag_acs-0014_1.jpg
dkk649.00

Taske til klatrereb - Ropebag fra Skylotec
dkk199.00

https://www.gubbies.com/media/catalog/product/c/r/creek-orange.jpg
dkk349.00

rebpose til opbevaring af klatrereb
dkk129.00

klatrerygsæk fra Petzl BUG
dkk349.00

7 Item(s)

Rygsække, Rebposer, Dufflebags - Vi har de lækreste klatretasker!

Udstyrstasker findes i mange varianter. Dufflebags har f.eks. været på markedet i nogle år og er blevet produceret af stort set alle fabrikater indenfor outdoor industrien. En dufflebag er en fin basis taske der kan åbnes i hele den øvre del. Det er derfor let at komme til sit grej og i det hele taget overskue hvad der findes i tasken.

Udover dufflebags har vi mere specifikke rebposer eller rebtasker der egner sig til turen ud på klipperne. Der følger som regel et reblagen med til den enkelte rebtaske således at du kan beskytte dit reb mens du sikrer. Det kan du læse mere om under det specifikke produkt. Som kombitasker har vi desuden spændende rygsæk løsninger der kan hjælpe dig med at organisere dit klatreudstyr på den bedst tænkelige måde. Er du en af dem der har fået købt en del udstyr gennem årene men savner en måde at organiseret klatreudstyret på så kan det være en god idé at kigge nærmere på nogle af nedenstående produkter.