Klatreudstyr

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Klatreudstyr til vægklatring og bouldering - Find klatregrej her

Klatresporten i Danmark er i rivende udvikling. Fra at være en sport udelukkende for vilde vovehalse på klipper rundt om i verden, har klatresporten udviklet sig til også at være en indendørssport på ekstremt højt niveau. Der skyder hele tiden nye klatreklubber op på klatrelandkortet i Danmark, og vi bestræber os på hele tiden at kunne levere det bedste udstyr til lige netop de typer klatring og bouldering, der udvikler sig og praktiseres lige nu.  

Klatreudstyr produceres af mange forskellige virksomheder. Om man er til det ene eller det andet mærke er mere en smagssag end noget andet. Der er dog små finesser og elementer, der adskiller de forskellige mærker en smule. Nogle producenter af klatreudstyr er gode til at fremstille karabiner og har patent på bestemte låsesystemer, magnetlukninger eller andet. Andre er gode til rebbremser eller til klatreseler. Et godt eksempel er Gri-Gri'en fra Petzl, der nærmest er blevet et navn for en mekanisk klemmebremse, selvom der også er andre producenter, der laver noget tilsvarende.

klatreudstyr og sikkerhed

Udstyret du finder her på siden er alt sammen testet og overholder de normer og standarder, der er på området. Klatreudstyr skal være sikkert. Derfor er vejledning omkring brug, kassation og vedligeholdelse en væsentlig del af vores forretning. For at det er sikkert at klatre, skal man tage nogle vigtige forholdsregler, der blandt andet omfatter, at man jævnligt gennemgår sit klatreudstyr og efterser det for brud og slidtage.

Klatregrej til skoler, institutioner og klubber

Generelt har vi nogle gode priser på klatregrej og vi sammensætter også gerne pakker til skoler, institutioner og klatreklubber. Har du specielle behov eller ønsker yderligere og uddybende information omkring specifikke produkter fra webshoppen, er du mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi: 

Telefon: +45 3696 4263
Mail: info@gubbies.com
Adresse: Jegstrupvej 34 i Hasselager ved Aarhus