KLATRESKO ER INDIVIDUELLE - DERFOR DENNE SIDE OM KLATRESKO

Klatresko fra Saltic

Klatreskoene fra Saltic er alle designet med henblik på at stille enhver klatre tilfreds. En klatresko er ikke bare en klatresko og en fod er ikke bare en fod. Det er vigtigt at en klatresko sidder godt. Den skal sidde som støbt på foden. Jeg har tit snakket med folk der, når de starter med at klatre, har svært ved at forstå at det skal gøre så ondt i fødderne. Det skal det heller ikke! Det som er vigtigt er at pasformen på klatreskoen er god og det er selvfølgelig helt individuelt da vores fødder ikke er ens. Sørg for at din klatresko sidder stramt, har en god tåboks (som gør det lettere at stå på mindre greb) og at den sidder rigtigt. Den skal føles som om den sidder støbt på foden.

Nedenunder har vi lavet et skema over klatreskoenes geometri således at det bliver lidt nemmere at vælge hvilken sko der passer dig. Nogle klatresko egner sig til brede fødder, andre til smalle og nogle helt tredje til krumme. Der findes også andre modeller til kvinder (eks. Saltic Bara klatresko) og igen andre typer af klatresko til børn.

klatresko geometrikort

 

Klatresko fra Millet

Klatreskoene fra Millet udmærker sig ved at have en lidt stivere sål. Der er indlagt en hård kappe i bunden af de fleste af modellerne der skaber en bred ståflade med mere support når der skal trædes på de mindre fodchips. Er der ønsker om specifikke modeller kan vi som regel skaffe dem indenfor et par dage.

Med henblik på størrelserne finder du her nedenstående et størrelses skema som du kan benytte til at finde den rigtige størrelse.

millet klatresko str skema