Klatresko Saltic Spirit Rent

Klatresko Saltic Spirit Rent
Skoen til brugere, der ønsker en simpel og behagelig klatresko.
Slidstærk All-round klatresko


 

Specialpris dkk250.00
Regular Price: dkk499.00
Beskrivelse

Details

Klatresko Saltic Spirit Rent

En sko, der er lavet med en bred gruppe af klatrere i tankerne, typisk begyndere, der værdsættter en komfortabel, pålidelig og langtidsholdbar klatresko. Skoens design er simpelt og sikrer god føling med underlaget. Denne klatresko er udstyret med dobbelt polstring på overlæderet og en ekstra kraftig sål, hvilket gør den særlig velegnet til steder, hvor der er stort slid. Det kunne være i en klatreklub, hvor skoen udlånes eller udlejes til nye klatrere. En allround, rigtig god klatresko med masser af slidstærk sål.

Skoen sidder overraskende godt og er faktisk et virkelig godt valg til de fleste med behov for en all-round klatresko. Faktisk er det lidt synd at kalde den en begyndersko.

Sådan måler du din fod, inden du køber klatresko

Mål altid uden strømper på og træd godt ned på målebåndet, så foden flader lidt ud.
Husk at måle fra den allerbagerste del af foden. Stil dig eventuelt med hælen op ad en væg, og tag målet fra væggen og ud til spidsen af tæerne. Det kan være en god idé at få en anden person til at hjælpe med at tage målet.

Alle størrelser er suppleret med fodlængdemål, så du let kan finde den rigtige størrelse. Ønsker du at vide mere, kan du læse Klatresko er individuelle - derfor denne side om klatresko omkring geometrien og udformningerne af de forskellige saltic modeller.

Klatresko fodmål størrelser

 

Yderligere specifikationer:
Fodgeometri: CT-15 (se skema)
Vægt: 440 gr. (par)
Materiale: Læder
Mellemsål: Firoflex 300+
Sål: Extasy® 5,5 mm

 

 

 

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ