HABARA Markless Rental Klatresko

Be the first to review this product

Tilgængelighed 19 pairs in stock

Sætter ingen sorte mærker på væggen
God komfort, ingen lugtgener og ekstra stærk gummisål

€649.00
Beskrivelse

Details

HABARA Markless til udlejning/udlån i klatreklubber

HABARA er verdens, til dato fedeste udlejlings- eller udlåns klatresko! Det er koreanske Butora, der står bag, og de har virkelig lagt sig i selen for at designe den perfekte klatresko til nybegynderne. En klatresko der med garanti giver nye klatre en fed oplevelse på væggen. Den grå sål sætter ingen mærker på væggen og er lavet af noget hårdere og stærkt gummi end konventionelle klatresko. Pasformen er designet med rigtig god komfort for øje og et ekstra lækker detalje er, at størrelsesangivelserne er angivet på hælen. Således bliver det let at organisere og finde den rigtige skostørrelse på hylden.

Vi anbefaler at man går ca. 2-3 str. op i forhold til dine hverdags sko.

5 gode grunde til, at vælge HABARA, næste gang I skal skifte sko ud i klubben.

1) Den mest komfortable klatresko til udlejning/udlån i klatreklubber

Hvorfor er det vigtigt?

Som erfaren klatrer, der går efter performance, kan en smule smerte godt udholdes. For nybegyndere er det bare ufedt, at ens første klatreture bliver spoleret af smerte.

2) "Non-marking" såler, der skåner klatrevæggen

HABARAs såler er lyse grå og sætter ikke mærker på klatrevæggen. Det er et velkendt faktum, at begyndere ikke har det mest præcise fodarbejde. Her er HABARAs lyse såler særdeles smarte: begynderklatrere får lov til at eksperimentere løs på klatrevæggene uden at efterlade store, sorte mærker. Det er sgu da win-win!

3) Klatresko med mindre lugtgener

Folkene bag klatreskoen Habara, har valgt at fore skoene med 100% økologisk hamp. Dette reducerer lugtscenerne markant da hamp har en naturlig evne til at afvise svedlugt, skidt og snavs. Skoene luftes blot efter endt brug og er herefter klar til brug igen. Resultatet er mærkbart og en virkelig bonus for nye medlemmer og gæster.

4) Spar penge på klatresko til udlejning/udlån

Butoras klatresko er designet til at kunne holde dobbelt så lang tid som konventionelle klatresko. Der ligger derfor både en økonomisk besparelse og en administrativ optimering i forhold til at sørge for at der altid er klatresko til potentielle medlemmer.

5) Den bæredygtige bonus

Klatresko, der holder dobbelt så længe som andre klatresko, betyder også en halvering af nedslidte klatresko, der bare skal smides ud. Dertil kommer, at vores miljømæssige aftryk også handler om emballage og transport. HABARA udlejnings klatresko bliver leveret uden kasser. Det betyder både mindre spild af emballage og mindre vægt i forbindelse med transport

Alt i alt synes HABARA fra Butora at være et kæmpe scoop for klatreklubberne. At give nye potentielle medlemmer en god oplevelse med de første klatreoplevelser kan hurtig blive god investering for jeres klub. Gode oplevelser = nye medlemmer :-)

Reviews

Make a product review about this productView more

FAQ

Product Questions

No related questions or answers for this product. Please view our full FAQ.