Klatregreb til børn hedder mini jugs

Klatregreb til børn hedder mini jugs

Klatregreb til børn skal være af type jugs eller mini jugs. Alle klatregreb i kategorien her af af denne type. Det gør det let for dig at vælge en passende serie.

1-12 of 23
1-12 of 23

Klatrevæg til børneværelse

Klatregreb til børn - Klatregreb i fantastiske former og farver

En klatrevæg i hjemmet er en sjov og motiverende udfordring for barnets motorik, balance og bevægelse. Klatregreb på væggen i børneværelset kan være et herligt alterneativ til stigen op i køjesengen og give barnet mange dejlige timer med “kravl op, spring ned”-lege. Klatregrebene kan også monteres udendørs på legehuset, på husgavlen eller som en del af de øvrige legeredskaber i haven.

Inden du bygger din egen klatrevæg til dine børn er her et par tips:

  1. væggens højde og bredde.
  2. Byg ikke klatrevæggen højere end 250 cm
  3. overvvej om klatregrebene skal monteres direkte på væggen, eller på en træplade (træplade giver fleksibilitet til at flytte klatregrebene rundt og ændre på ruterne.
  4. hvilken vægtype det skal monteres på (mursten, beton, gips, træ).
  5. hvem, der skal bruge klatrevæggen (barn, ung, voksen, nybegynder, let øvet eller øvet).
    Har du svarene på punkt 1, 2, 3 og 4 kan du let gå igang med selv at finde plader, alt til montering samt klatregreb.  Klatregreb til børn skal være af god kvalitet, have afrundede kanter og gode gribemuligheder. I denne kategori har vi et stort udvalg af klatregreb, der egner sig specielt til børn. En stor del af dem er godkendt under legepladsreglementet DS/EN1176 og har desuden det tyske TÜV kvalitetsstempel. De forskellige certificeringer fremgår af beskrivelserne, når du klikker ind på produktet.Du er altid velkommen til at sende os en mail på info@gubbies.com med dine ønsker og behov til en klatrevæg så skal vi gerne være behjælpelig med tilbud, råd og vejledning så du kommer rigtigt i mål.