Klatregreb til børn - Alfabet Stor (26 stk.)

Be the first to review this product

Tilgængelighed 5 pakker på lager

Alfabet katregreb til børn
26 stk klatregreb fra A til Z
Skæg med bogstaver
Bolte til montering medfølger
Til skoler, institutioner eller børneværelset
 

dkk1,449.00
Beskrivelse

Details

Klatregreb til børn Alfabet

Så er det tid til at slippe stavning og leg med bogstaver løs på klatrevæggen. Med 26 klatregreb udformet som bogstaverne fra A til Z er der lagt op til mange timers leg og bevægelse. Kan du klatre ordet SOL eller dit eget navn? Eller kan du klatre kun på vokalerne? Med bogstaver på klatrevæggen kan skoler og institutioner kombinere leg, bevægelse og læring på en helt ny måde.   

Klatregrebene i pakken er blandet i fem forskellige farver

Montering
Alle bolte følger med i denne pakke: Klatregrebene monteres med bolte enten direkte på en murstens- eller betonvæg, eller de monteres på en træplade, der efterfølgende sættes på det ønskede sted. Husk at hvis klatregrebene skal monteres på en træplade, skal du endvidere bruge 26 stk islagsbøsninger. Dem finder du her: Islagsbøsninger

Klatregreb til voksne vil man typisk supplere med en ekstra skue, så de ikke roterer ved høj belastning. På alle bogstaverne i denne pakke er der lavet et ekstra hul, således at man har muligheden for at skrue en ekstra skrue i, men da klatregrebene er til børn vil det sjældent være nødvendigt. 

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ