Klatregreb til børn - Tal 0 - 9 (15 stk.)

Be the first to review this product

Tilgængelighed min. 5 ugers leveringstid

Klatregreb til børn - Tal 0-9
15 stk klatregreb
Tallene fra 0 til 9
Inkl. tegnene: +, -, x, /, =  
Bolte medfølger 

dkk749.00
Beskrivelse

Details

Skæg med tal - Klatregreb til børn

Med disse børneklatregreb på børneværelset eller i institutionen kan nysgerringheden efter tal og rengestykker få frit spil. Pakken består af tallene fra 0 til 9 og derudover er der også greb udofrmet som plus, minus, gange, dividere og lig-med tegn. Ud over at give liv og farver til væggen er klatregrebene udfordrende for den motoriske udvikling og giver anledning til timevis med leg og regnestykker. Nu kan man nemlig klatre 2 + 3 = 5 eller prøve om man kan klatre verdens længste tal. Kun fantasien sætter grænser.  

Grebene er store og udformet med gode gribeflader for børn.

Montering
Klatregrebene monteres med bolte, enten direkte på væggen eller på en træplade, der derefter sættes op det ønskede sted.
Alle bolte til montering følger med denne pakke. Husk, at hvis grebene skal sættes op på en træplade, skal du bruge 15 stk islagsbøsninger, som ikke følger med. Du finder dem her: Islagsbøsninger. Hvis grebene skal monteres på murstensvæg, skal du yderligere bruge 15 stk. messingankre, som du finder her: Messingankre til montering af klatregreb på murstensvæg

På klatregreb til voksne sætter man nogle gange en ekstra skrue i klatregrebet, for at forhindre, at det roterer, når det udsættes for belastning. Det er sjældent nødvendigt på klatregreb til børn, men på grebene i denne pakke er der lavet det ekstra hul, så det er muligt at sætte en ekstra skrue i.  

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ