Fingerbræt også kaldet hangboard til klatretræning i hjemmet. CobraX PU fra eXpression

Flere visninger

Hangboard CobraX PU

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: Snart på lager

1.249,00 kr

Hangboard - CobraX PU
Stort hangboard
Perfekt til fingertræning
Måler ca 60x40 cm

Detaljer

Hangboard CobraX PU

Stort hangboard til træning i hjemmet. Boardet er lavet af letvægtsmaterialet polyurethan (PU)

Monteres bedst over en dør, så du kan hænge frit i boardet. Når du hænger i armene vil kroppen automatisk trække ind under boardet. For at undgå at underarmen støder mod dørkarmen, kan det være en god idé at montere boardet på en mindre trækasse (forhøjning) over døren. Til montering skal du bruge træskruer. 

1.249,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hangboard CobraX PU

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvad er agonist og antagonist træning?

Agonist og antagonist er to begreber, der bruges om henholdsvis arbejdende og modarbejdende muskler. De arbejdende og de modarbejdende muskler skal helst være lige stærke. Det er derfor vigtigt, at du både træner agonisten og antagonisten.

Styrketræner du for eksempel din overkrop er det vigtigt at træne både kroppen foran og muskulaturen på ryggen, da du ellers risikerer en stærk brystmuskulatur og en svag rygmuskulatur, der kan foranledige rygskader. Manglende antagonisttræning set hos nogle klatrere ved fremskudte skuldre og foroverbøjet kropsholdning.

Det samme gør sig gældende, når du træner fingerstyrke og styke i dine underarme på et hangboard eller lignende. Her risikerer du ensidig agonisttræning. Vær derfor også opmærksom på at træne de modarbejdende muskler.

Bedøm svaret?