Gummiring til fingertræning. Rød gummiring

Flere visninger

Gummiring til fingertræning

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: Snart på lager

49,00 kr

Gummiring til fingertræning
Fingertræner til kontoret, til bilen, til sofaen...
Farve: blå eller rød 

Detaljer

Gummiring til fingertræning
Få de stærkeste fingre ved at træne med gummiringe. Læg ringen i den let knyttede hånd. Kør serier med et klem i 12-20 sekunder, slap af. Gentages 3x8-20 gange afhængig af formen. Bygges op indtil du kan køre serier af 3x50 gentagelser.

49,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gummiring til fingertræning

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvad er agonist og antagonist træning?

Agonist og antagonist er to begreber, der bruges om henholdsvis arbejdende og modarbejdende muskler. De arbejdende og de modarbejdende muskler skal helst være lige stærke. Det er derfor vigtigt, at du både træner agonisten og antagonisten.

Styrketræner du for eksempel din overkrop er det vigtigt at træne både kroppen foran og muskulaturen på ryggen, da du ellers risikerer en stærk brystmuskulatur og en svag rygmuskulatur, der kan foranledige rygskader. Manglende antagonisttræning set hos nogle klatrere ved fremskudte skuldre og foroverbøjet kropsholdning.

Det samme gør sig gældende, når du træner fingerstyrke og styke i dine underarme på et hangboard eller lignende. Her risikerer du ensidig agonisttræning. Vær derfor også opmærksom på at træne de modarbejdende muskler.

Bedøm svaret?