Flat Rungs lister til Campus Board

Campuslister i 4 forskellige størrelser

9.26 EUR

trustpilot_link_product

Details

Details

Flat Rungs compuslister 

Et campus board er et træningsværktøj, der er effektivt til at forbedre dine klatrepræstationer. Boardet består af en serie af lister i forskellige størrelser. Det er et effektivt træningsredskab til at styrke fingre, arme, overkrop samt træne koordination og dynamik. Typisk går en bruger op eller ned af campus-brættet kun ved hjælp af armkræfter. Det er altså en meget dynamisk træningsform.

Vores Flat Rungs er udviklet af Expression, der har rigtig mange års erfaringer med at udvikle klatregreb, og her også udstyr til styrketræning af fingre og underarme. Listerne fås i fire forskellige størrelser, så du kan sammensætte et board med forskellige sværhedsgrader.

Længden er 54 cm 
De 4 forskellige størrelser er: 15 mm, 21 mm, 28 mm og 35 mm

Et campus board kan sættes op i en overhængende hældningsvinkel, der er mellem lodret og 20 grader. 

Træning på både hangboard og på installationer af campuslister (campus board) er en effektiv måde at styrke fingre, arme og overkrop, men pas på skader! Øvelser på hangboard og campus board er stressende og meget udfordrende for led og sener, så det er vigtigt, at du prioriterer tid til restituering efter hvert træningspas. Varm derofr altid op inden træning og mærk efter i fingre, skulder, albueled og håndled under træningen, så du ikke overbelaster din krop. 

Sammenlignet med træning på et hangboard, så minder træning på campus board mere om de bevægelser du udfører på en klatrevæg. Du er i bevægelse og der stilles krav til koordinering, præcision.Reviews

Make a product review about this productView more

FAQ

Product Questions

No related questions or answers for this product. Please view our full FAQ.