Fingertræning til klatrere

Flere visninger

Fingertræning De Royal Putty

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: På lager

95,00 kr

Fingertræning De Royal Putty
Håndtræningsmateriale til træning af fingre
Forebyg fingerskader
Genoptræning efter fingerskader
Bøtte med 85 gr. 

* Skal udfyldes

95,00 kr

Detaljer

Fingertræning De Royal Putty

85 gram materiale til hånd- og fingertræning. Her kan du ælte løs så meget du orker i den bløde masse af en specielt udviklet gummimasse og øge din fingerstyrke væsentlig. Fingertræningsmassen findes i forskellige hårdheder, der er indikeret ved forskellige farver således:

Beige - Xlet
Gul - Let
Rød - medium
Grøn - hård
Blå - Xhård

DeRoyal Putty er baseret på paraffin, hvilket gør den giftfri og sikker at anvende. Afhængig af hårdhed og niveau kan de forskellige hårdheder sammenblandes og en ny mellemhårdhed kan dannes.

95,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Fingertræning De Royal Putty

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvad er agonist og antagonist træning?

Agonist og antagonist er to begreber, der bruges om henholdsvis arbejdende og modarbejdende muskler. De arbejdende og de modarbejdende muskler skal helst være lige stærke. Det er derfor vigtigt, at du både træner agonisten og antagonisten.

Styrketræner du for eksempel din overkrop er det vigtigt at træne både kroppen foran og muskulaturen på ryggen, da du ellers risikerer en stærk brystmuskulatur og en svag rygmuskulatur, der kan foranledige rygskader. Manglende antagonisttræning set hos nogle klatrere ved fremskudte skuldre og foroverbøjet kropsholdning.

Det samme gør sig gældende, når du træner fingerstyrke og styke i dine underarme på et hangboard eller lignende. Her risikerer du ensidig agonisttræning. Vær derfor også opmærksom på at træne de modarbejdende muskler.

Bedøm svaret?