Crimp Oil Extra Hot 10 ml

Crimp Oil Extra Hot
Lindrer ømme muskler, sener og led
Specialudviklet til klatrere

dkk65.00
Beskrivelse

Details

Pulley Tear

Crimp Oil Extra Hot

Crimp Oil Extra Hot er en forstærket udgave af Crimp Oil Original. Der er tilsat Kanel, Copaiba og River Birch, der giver den et ekstra krydret strejf.  

Grundingrediensen i Crimp Oil er vindruekerneolie. Vindruekerneoilie har et højt indhold af Omega-6 og E-vitamin. Det størkner ikke og er velegnet som massageoilie fordi det let trænger ind i huden.

Hvad er Crimp Oil?

Crimp Oil er en blanding af essentielle olier, specielt fremstillet til klatrere. Uanset om du er skadet eller ej, vil Crimp Oil få dine fingre til at føle sig godt tilpas efter en lang dags klatring. Den lindrer trætte muskler og ømme sener og led.

Sådan bruger du Crimp Oil Original

Før klatring: 5-6 dråber Crimp Oil påføres de sårbare fingre inden selve opvarmningen. Fingrene masseres i 5-10 min så de virksomme stoffer kan nå at trænge ind. Vask derefter hænderne inden du begynder opvarmning og klatring

Efter klatring: Uanset om du er en boulder eller ruteklatre er det vigtigt med nogle gode vaner og rutiner, der kan hjælpe med at passe godt på dine fingre. Påfør 20 dråber Crimp Oil og gnub olien grundigt ind på alle fingre. Både massagen og olien medvirker til at spændte og overanstrengte fingre igen kan slappe af. Samme fremgangsmåde kan benyttes på underarmene, der let syrer til under ruteklatring.

Læs før brug: Inden du tager Crimp Oil i brug anbefaler vi at du påfører et par testdråber på indersiden af dit håndled. Hvis du ikke oplever nogle gener inden for de næste 24 timer, kan du roligt fortsætte med at bruge Crimp Oil. Kun til udvortes brug.

Crimp Oil er lavet af 100 % naturlige ingredienser. Der er ingen tilsatte farvestoffer, syntetiske dufte, parabener eller konserveringsmidler.


Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ