Campusliser Medium fra Woodpecker Holds

Flere visninger

Campuslister til klatretræning. Campus Board Flat Medium

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: På lager

65,00 kr
  • Køb 5 for 60,00 kr pr. stk. og spar 8%

Campus Board Flat Medium
Længde: 50 cm
Dybde: 2,5 cm
Skruer til montering medfølger
Detaljer

Campus Board Flat Medium

Campus Board eller campuslister, som de også kaldes er et ophold værd, hvis du er på udkig efter udstyr til din klatretræning. Campus Board er efterhånden fast inventar i alle træningsområder i klatreklubber og boulderklubber og der er garanti for effektiv træning, der giver stærke fingre. Du kan både træne deadhangs og mere eksplosiv fingertræning. Vi får vores Campus Board leveret af Woodpacker Holds, der producerer en bred vifte af træningsudstyr i træ. Mega lækker finish både at kigge på og røre ved!

Campus Boards fås i størrelse small, medium og large, og vi har dem i både en flad (firkantet) og en rund udgave. Vi sælger vores Campus Board enkeltvis, så du selv har mulighed for at sammensætte sværhedsgraden på din træningsfacilitet. Du kan naturligvis også købe 5 stk samlet til en lidt billigere pris.

Skruer og møtrikker følger med.

65,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Campus Board Flat Medium

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvad er agonist og antagonist træning?

Agonist og antagonist er to begreber, der bruges om henholdsvis arbejdende og modarbejdende muskler. De arbejdende og de modarbejdende muskler skal helst være lige stærke. Det er derfor vigtigt, at du både træner agonisten og antagonisten.

Styrketræner du for eksempel din overkrop er det vigtigt at træne både kroppen foran og muskulaturen på ryggen, da du ellers risikerer en stærk brystmuskulatur og en svag rygmuskulatur, der kan foranledige rygskader. Manglende antagonisttræning set hos nogle klatrere ved fremskudte skuldre og foroverbøjet kropsholdning.

Det samme gør sig gældende, når du træner fingerstyrke og styke i dine underarme på et hangboard eller lignende. Her risikerer du ensidig agonisttræning. Vær derfor også opmærksom på at træne de modarbejdende muskler.

Bedøm svaret?