Autobelay max 33 meter

Flere visninger

AUTOBELAY MAX 33 meter - Automatisk faldsikring på klatrevæg

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: På lager


AUTOBELAY MAX 33 meter
Autobelay til selvsikring ved klatring på klatrevæg
Skal kun serviceres 1 gang årligt
Vi sørger for service eftersyn

Ring til Gubbies på 40 12 42 63 for yderligere information


Detaljer

AUTOBELAY MAX 33 meter - Automatisk faldsikring til klatrevæg

Autobelayen muliggøre klatring uden en sikringsmakker. Du klipper dig ganske enkelt ind i en karabin for enden af wireren, hvorefter du kan starte med at klatre op ad klatrevæggen. Når du bliver træt i armene og slipper, falder eller springer af, bremser autobelayen dig og du fires ned til jorden. Dette gøres i en langsom og kontrolleret bevægelse.

En Autobelay kan være en super "trænings makker", hvis man f.eks. ønsker at træne mængdetræning i klatreklubben. Endvidere fungerer den rigtig godt i mere kommercielle sammenhænge, hvor der er behov for at optimere på udnyttelsen af mandskab.

Sikkerhedsgodkendelser

Autobelayen er godkendt under den europæiske Unions Direktiv DS/EN 341 “Personal protection equipment against falls from a height – Descender devices”

Servicering

I forhold til servicering skal der foretages en årlig gennemgang af faldsikringsudstyret. Fra den dag I anskaffer en autobelay hos Gubbies registreres den i vores system med det unikke produktionsnummer den har. Vi holder således styr på, hvornår den skal serviceres og vil kontakte jer 1 måned inden denne dato indtræffer.

Ønsker du at se en autobelay i aktion, tager vi jer gerne med ud og præsenterer vores autobelay. Ring og få en snak omkring mulighederne i netop jeres tilfælde.

32.998,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Autobelay max 33 meter

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvor finder jeg en tromle, som afværger fald?

En tromle, der afværger fald kaldes også en autobelay. En autobelay gør det muligt at klatre uden en sikringsmakker. Du "klipper" karabinen i din sele og starter din tur op ad klatrevæggen. Når du når til tops, bliver træt eller falder af griber autobelayen dig og du fires langsomt og kontrolleret ned til jorden. Autobelays findes i forskellige længder og benyttes i klatreklubber, klatreparker og andre event-steder, hvor man klatrer i højden. Vi har to modeller af autobelays - en på max 12 meter og en på max 33 meter.

Vil du gerne vide mere om priser, brug og levering af autobelays, er du meget velkommen til at kontakte os på info@gubbies.com

Bedøm svaret?