Autobelay max 33 meter

AUTOBELAY MAX 33 meter
Autobelay til selvsikring ved klatring på klatrevæg
Skal kun serviceres 1 gang årligt
Vi sørger for service eftersyn

Ring til Gubbies på 40 12 42 63 for yderligere information


€36,998.00
Beskrivelse

Details

AUTOBELAY MAX 33 meter - Automatisk faldsikring til klatrevæg

Autobelayen muliggøre klatring uden en sikringsmakker. Du klipper dig ganske enkelt ind i en karabin for enden af wireren, hvorefter du kan starte med at klatre op ad klatrevæggen. Når du bliver træt i armene og slipper, falder eller springer af, bremser autobelayen dig og du fires ned til jorden. Dette gøres i en langsom og kontrolleret bevægelse.

En Autobelay kan være en super "trænings makker", hvis man f.eks. ønsker at træne mængdetræning i klatreklubben. Endvidere fungerer den rigtig godt i mere kommercielle sammenhænge, hvor der er behov for at optimere på udnyttelsen af mandskab.

Sikkerhedsgodkendelser

Autobelayen er godkendt under den europæiske Unions Direktiv DS/EN 341 “Personal protection equipment against falls from a height – Descender devices”

Servicering

I forhold til servicering skal der foretages en årlig gennemgang af faldsikringsudstyret. Fra den dag I anskaffer en autobelay hos Gubbies registreres den i vores system med det unikke produktionsnummer den har. Vi holder således styr på, hvornår den skal serviceres og vil kontakte jer 1 måned inden denne dato indtræffer.

Ønsker du at se en autobelay i aktion, tager vi jer gerne med ud og præsenterer vores autobelay. Ring og få en snak omkring mulighederne i netop jeres tilfælde.

Reviews

Afgiv bedømmelse til dette produktSe mere

FAQ

Product Questions

Der findes ingen relaterede spørgsmål samt svar, til dette produkt. Se evt. vores fulde FAQ