STOR træningskugle. Artline Ball Wood 30.0

Flere visninger

1 stk. ARTLINE BALL WOOD 30 cm i diameter

Vær den første til at bedømme dette produktLagerstatus: Snart på lager

499,00 kr

ARTLINE BALL WOOD 30.0
Træningskugle af træ
Stor og lækker træningskugle

 

Detaljer

ARTLINE BALL WOOD 30.0

Mega træningskugle!! Med 30 cm i diameter er denn træningskugle et seriøst stykke træningsudstyr. Du griber om kuglen med begge hænder/underarme og klemmer dig fast på den. På den måde træner du hele muskulaturen fra fingrene, under- og overarme til musklerne omkring brystkassen, både for og bag.

ARTLINES træningskugler er lækkert udformet i træ. De er et sjovt alternativ til et hangboard til træning af fingremuskler og underarme.

Her finder du statisk reb i forskellige farver til ophæng

Yderligere specifikationer:
30 cm i diameter
Materiale: træ
Vægt: 8,5 kg

499,00 kr

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Artline ball wood 30.0

Giv produktet karakterer *

Produkt spørgsmål

Hvad er agonist og antagonist træning?

Agonist og antagonist er to begreber, der bruges om henholdsvis arbejdende og modarbejdende muskler. De arbejdende og de modarbejdende muskler skal helst være lige stærke. Det er derfor vigtigt, at du både træner agonisten og antagonisten.

Styrketræner du for eksempel din overkrop er det vigtigt at træne både kroppen foran og muskulaturen på ryggen, da du ellers risikerer en stærk brystmuskulatur og en svag rygmuskulatur, der kan foranledige rygskader. Manglende antagonisttræning set hos nogle klatrere ved fremskudte skuldre og foroverbøjet kropsholdning.

Det samme gør sig gældende, når du træner fingerstyrke og styke i dine underarme på et hangboard eller lignende. Her risikerer du ensidig agonisttræning. Vær derfor også opmærksom på at træne de modarbejdende muskler.

Bedøm svaret?